Производител и вносител на
моторни масла и смазочни продукти

Trims Oil  

АнтифризАНТИФРИЗ G11 ЖЪЛТ -60°C, КОНЦЕНТРАТ ЛЕНА


АНТИФРИЗ G11 ЖЪЛТ -60ºC-КОНЦЕНТРАТ ЛЕНА Антифризът е воден разтвор на етиленгликоли и пакет добавки, които осигуряват антикорозионни качества на течността и не позволяват отлагане на минерални соли. Жълто-зелен (луминисцент) с високо качество и дълъг живот. Защитава от образуване на корозия, кавитация и отлагания. Не съдържа нитрити.


Антифризът е воден разтвор на етиленгликоли и пакет добавки, които осигуряват антикорозионни качества на течността и не позволяват отлагане на минерални соли. Жълто-зелен (луминисцент) с високо качество и дълъг живот. Защитава от образуване на корозия, кавитация и отлагания. Не съдържа нитрити.

940 мл./ 1кг.

Предназначение: След разреждане (за предпочитане с дестилирана вода) и постигане на желаната експлоатационна температура се прилага в охладителните системи на ДВГ. Техническа характеристика: Охлаждаща нискозамръзваща течност (антифриз), жълто-зелен (луминисцент) на базата на етиленгликол с добавки на антикорозионни присадки, недопускащи корозия в охлаждащата система на ДВГ, специални присадки за подобряване смазването на водните помпи и добавка против корозия на алуминиевите части. ИЛБ е на разположение на професионалния потребител при поискване Конц. Вода Темп. на начална кристализация C° 1ч. 0.5 ч. -32C° 1ч. 1.0 ч. -22C°

ОЩЕ Антифриз


ПАРТНЬОРИ

AVA-M
ЕМ КОМПЛЕКТ
TransPress
Petrol
TSAKI
Discordia
PORSCHE
SKODA
FIBRAN
Agrofina
ЛУКОЙЛ
СОТ
Мебели ВИДЕНОВ
GeoTrading
Сектрон
Елаците МЕД АД
BMC
Промекс
© ТРИМС ОЙЛ ООД
  Моторни масла

Антифриз
Течност за чистачки

Спирачна течност
Грес
Дезинфектанти
AdBlue
Битова химия
Други

  Търсене